2018KO EDIZIOA

Gipuzkoako IV. Bakailao Pintxo Txapelketa
2018ko maiatzaren 28tik ekainaren 10era

HELBURUA

Bakailaoari daukan balioa eman nahi diogu eta bere kontsumoa bultzatu Euskadiko produktu gastronomiko bereizgarrietako bat bezala, gure inguruan aurki ditzakegun pintxo-barra askoren oinarrian baitago gero eta gehiago.

2018KO EDIZIOA IRABAZLEAK

1ºPremio Campeonato de Gipuzkoa de Pintxos de bacalao
Primer premio Campeonato de Pintxos de Bacalao

1º | IRABAZLEA

EGUZKI BISTRO BAR
Pintxo "Zuretzat"
Donostia

1ºPremio Campeonato de Gipuzkoa de Pintxos de bacalao
Segundo premio Campeonato de Pintxos

2º | ZILARRA

BAR ONDARRIBI
Pintxo "Bakapiper"
Hondarribia

1ºPremio Campeonato de Gipuzkoa de Pintxos de bacalao
Tercer premio Campeonato de Pintxos

3º | BRONTZEA

XERA GASTROTEKA
Pintxo "Callo Plantón"
Errenteria

1ºPremio Campeonato de Gipuzkoa de Pintxos de bacalao

D.O. RUEDA SARIA

ZIABOGA BISTROT
Pintxo "Bacalao sobre marco rosa"
Pasajes de San Juan

2018KO AURKEZTUTAKO BAKAILAO PINTXOAK

Bakailao Pintxo Txapelketaren laugarren edizioan parte hartu zutenek prestatutako hogeita hamar bakailao pintxo erakutsi nahi dizkizuegu:

PARTE HARTZAILEAK

Gozatu bakailao pintxo onenaz Gipuzkoako pintxo taberna onenetan.

TXAPELKETAREN OINARRIAK

PARTE HARTZAILEAK

Gipuzkoako pintxo tabernak

INSKRIPZIOAK

Sari hau lortzeko txapelketan sartu ahal izango dute 2018ko maiatzaren 13a baino lehen inskribatutako parte hartzaile guztiek.

PINTXOEN PREZIOA

Pintxo bakoitza egiteak gehienez daukan kostua: 2,00 €. Salmentan gehienezko prezioa: 4,00 €

OSAGAIAK

Lehiatzaileak, derrigorrezko osagaiekin batera, berak aukeratutako beste batzuk erabili ahal izango ditu.

INFORMAZIOA

Kartela agerian jarri, bere partaidetza behar bezala identifikatu ahal izan dadin.

INSKRIPZIO-KUOTA

Gipuzkoako ostalaritza-establezimendu guztientzako doan eta doako parte-hartzea.

EPAIMAHAIA

GIPUZKOAKO IV. BAKAILAO PINTXO TXAPELKETA saria emango zaio epaimahaiaren iritziz bakailaoa protagonista nagusi duen pintxo onenari.

Antolakuntzak izendatutako 5 pertsonek osatutako epaimahai batek egingo du balorazioa. Epaimahaia osatuko dutenak gastronomia alorrean ospe aitortua duten pertsonak izango dira, eta hauek baloratuko dituzte prestatutako pintxoak. Aurretik puntuazio estandarrak jarrita egongo dira, ondorengo irizpide eta puntuen arabera:

ORIGINALTASUNA ETA TEKNIKA (10 puntu):

Proposamenaren berritasuna, asmamena, originaltasuna.

BALIO GASTRONOMIKOAK ETA NUTRIZIONALAK (60 puntu):

Gustua, gustu-ondokoa, zaporea, kontrastea, ñabardurak, oreka kalorikoa.

PRODUKTUA ETA ESTETIKA (10 puntu):

Produktua, muntaia, koloreak, ikusgarritasuna eta pintxoaren antolaketa.

BIDERAGARRITASUNA (20 puntu):

Pintxoaren bideragarritasuna ostalaritzako zerbitzuen testuinguruan.

SARIAK

Ekainaren 12an, 12:00etan Pasai Donibanen sari banaketa egingo da.

Primer premio Campeonato de Pintxos de Bacalao

LEHEN SARIA

Txapela, garaikurra, 500€ eta produktu sorta.

Segundo premio Campeonato de Pintxos

BIGARREN SARIA

Garaikurra eta produktu sorta

Tercer premio Campeonato de Pintxos

HIRUGARREN SARIA

Garaikurra eta produktu sorta

D.O. Rueda SARIA

Ardoarekin hobekien ezkontzen den pintxoari

BABESLEAK

INFORMAZIOA ETA KONTAKTUA

Informazioa zabaldu edo inskripzioa telefonoz egin nahi baduzu, gurekin harremanetan jar zaitezke ondorengo kontaktuetako baten bitartez:

Sonia García Olazabal

Móvil: 606 898 480
sgarcia@baseclick.es

Mikel Martínez

Móvil: 629 280 554
mmartinez@baseclick.es

ANTOLAKUNTZA

Baseclick

Gastronomia da gure jardueraren funtsezko ardatzetako bat.

Baseclick elkartetik ekintza gastronomiko desberdinetan parte hartzen dugu. Gure zeregina izan daiteke ekintza bera antolatzetik hasi eta enpresa pribatu edo erakundeen babesaren bitartez finantzazioa bilatzera arte.

www.baseclick.es

Zerbitzu oso bat eskaintzen dugu, ekintzaren antolakuntza osoaren lidergotza beregain hartzetik hasi, komunikazioa eta finantzazio bilaketa barne, eta hirugarrenek antolatutako ekintzetarako alderdi puntualetan kolaboratzeraino.

Baseclick elkartea zuzentzen Sonia Garcia Olazabal eta Mikel Martinez, komunikazio, marketing, sare sozial eta publizitatean aditu diren bi pertsona. Haien ondoan web diseinatzaile, programatzaile, kazetari eta argazkilari talde bat.

TOP