2019KO EDIZIOA

Gipuzkoako V. Bakailao Pintxo Txapelketa
2019ko maiatzaren 25etik apirilaren 7ra.

HELBURUA

Bakailaoari daukan balioa eman nahi diogu eta bere kontsumoa bultzatu Euskadiko produktu gastronomiko bereizgarrietako bat bezala, gure inguruan aurki ditzakegun pintxo-barra askoren oinarrian baitago gero eta gehiago.

PARTE HARTZAILEAK

Gozatu bakailao pintxo onenaz Gipuzkoako pintxo taberna onenetan.

BEASAIN
Bar Dolarea
Nafarroa etorbidea, 57
DONOSTIA - SAN SEBASTIÁN
Apitxin
Avenida barcelona, 19
Eguzki Bistro Bar
Secundino Esnaola,44
Auñamendi
C/Manuel Lekuona, 9
Mendaur
Fermín Calbetón, 8
Labrit
Zabaleta, 57
Oquendo
Okendo Kalea, 8
Aratz Erretegia
Igara Bidea, 15
La Cervecería del Antiguo
Plaza Gorgatxo, 1
Zeruko
Calle Pescaderia, 10
Rojo y Negro
San Martzial Kalea, 52
Mesón Martín
Elkano, 7
Cafe Viena
Reyes Catolicos, 5
Bar Pasaleku
Pasaleku llumbe, 11
Tracamundana
Etxabide, 4
Restaurante Txuleta
Plaza de La Trinidad, 2
Gastrobar Ametzagaña
Camino de Uba, 61
Bar Restaurante Hidalgo 56
Pº Colón, 15
Bar Izkiña
Fermin Calbeton Kalea, 4
ERRENTERIA
Xera Gastroteka
Plaza Xabier Olaskoaga, s/n
Gamon 14
Gamon Zumardia, 14
EZKIO
Restaurante Agirretxea
Diseminado Santa Lutzi Anduaga, 50
HONDARRIBIA
Restaurante Rafael
San Pedro Kalea, 10
Biondar
Santiago, 47
Larra
Damarri, 4
Gran Sol
San Pedro Kalea, 63-65
IRUN
San Juan Harri
León Iruretagoiena, 1
Bar Restaurante Zura
C/Ricardo Alberdi, 3
Restaurante Bakar
Anzaran Plaza
Bar Manolo
C/Mayor, 13
Doopies Coffe
Plaza Juan Wolmer, 13
El Callejón Gastroteka
Paseo de Colón, 28
Kortxo
Erlaitz, 5
Basque Corner
Fueros, 2
PASAI ANTXO
Prost
Maiatzaren Lehena, 2
PASAI DONIBANE
Ziaboga
Donibane kalea, 91
TRINTXERPE
Erdibana
Pescadería, 8
USURBIL
Artzabal
Puntapax, 8
ZARAUTZ
Restaurante Karlos Arguiñano
Mendilauta Kalea, 13

TXAPELKETAREN OINARRIAK

PARTE HARTZAILEAK

Gipuzkoako pintxo tabernak

INSKRIPZIOAK

Sari hau lortzeko txapelketan sartu ahal izango dute 2019ko martxoaren 11a baino lehen inskribatutako parte hartzaile guztiek.

PINTXOEN PREZIOA

Pintxo bakoitza egiteak gehienez daukan kostua: 2,00 €. Salmentan gehienezko prezioa: 4,00 €

OSAGAIAK

Lehiatzaileak, derrigorrezko osagaiekin batera, berak aukeratutako beste batzuk erabili ahal izango ditu.

INFORMAZIOA

Kartela agerian jarri, bere partaidetza behar bezala identifikatu ahal izan dadin.

INSKRIPZIO-KUOTA

Gipuzkoako ostalaritza-establezimendu guztientzako doan eta doako parte-hartzea.

EPAIMAHAIA

GIPUZKOAKO IV. BAKAILAO PINTXO TXAPELKETA saria emango zaio epaimahaiaren iritziz bakailaoa protagonista nagusi duen pintxo onenari.

Antolakuntzak izendatutako 5 pertsonek osatutako epaimahai batek egingo du balorazioa. Epaimahaia osatuko dutenak gastronomia alorrean ospe aitortua duten pertsonak izango dira, eta hauek baloratuko dituzte prestatutako pintxoak. Aurretik puntuazio estandarrak jarrita egongo dira, ondorengo irizpide eta puntuen arabera:

ORIGINALTASUNA ETA TEKNIKA (10 puntu):

Proposamenaren berritasuna, asmamena, originaltasuna.

BALIO GASTRONOMIKOAK ETA NUTRIZIONALAK (60 puntu):

Gustua, gustu-ondokoa, zaporea, kontrastea, ñabardurak, oreka kalorikoa.

PRODUKTUA ETA ESTETIKA (10 puntu):

Produktua, muntaia, koloreak, ikusgarritasuna eta pintxoaren antolaketa.

BIDERAGARRITASUNA (20 puntu):

Pintxoaren bideragarritasuna ostalaritzako zerbitzuen testuinguruan.

SARIAK

Apirilaren 9a Pasai Donibanen sari banaketa egingo da.

LEHEN SARIA

Txapela, garaikurra eta 500 euro Makro produktuetan.

BIGARREN SARIA

Garaikurra eta produktu sorta

HIRUGARREN SARIA

Garaikurra eta produktu sorta

2018KO EDIZIOA IRABAZLEAK

1ºPremio Campeonato de Gipuzkoa de Pintxos de bacalao

1º | IRABAZLEA

EGUZKI BISTRO BAR
Pintxo "Zuretzat"
Donostia

1ºPremio Campeonato de Gipuzkoa de Pintxos de bacalao

2º | ZILARRA

BAR ONDARRIBI
Pintxo "Bakapiper"
Hondarribia

1ºPremio Campeonato de Gipuzkoa de Pintxos de bacalao

3º | BRONTZEA

XERA GASTROTEKA
Pintxo "Callo Plantón"
Errenteria

1ºPremio Campeonato de Gipuzkoa de Pintxos de bacalao

D.O. RUEDA SARIA

ZIABOGA BISTROT
Pintxo "Bacalao sobre marco rosa"
Pasajes de San Juan

BABESLEAK

KOLABORATZAILEA

INFORMAZIOA ETA KONTAKTUA

Informazioa zabaldu edo inskripzioa telefonoz egin nahi baduzu, gurekin harremanetan jar zaitezke ondorengo kontaktuetako baten bitartez:

Sonia García Olazabal

Móvil: 606 898 480
sgarcia@baseclick.es

Mikel Martínez

Móvil: 629 280 554
mmartinez@baseclick.es

ANTOLAKUNTZA

Baseclick

Gastronomia da gure jardueraren funtsezko ardatzetako bat.

Baseclick elkartetik ekintza gastronomiko desberdinetan parte hartzen dugu. Gure zeregina izan daiteke ekintza bera antolatzetik hasi eta enpresa pribatu edo erakundeen babesaren bitartez finantzazioa bilatzera arte.

www.baseclick.es

Zerbitzu oso bat eskaintzen dugu, ekintzaren antolakuntza osoaren lidergotza beregain hartzetik hasi, komunikazioa eta finantzazio bilaketa barne, eta hirugarrenek antolatutako ekintzetarako alderdi puntualetan kolaboratzeraino.

Baseclick elkartea zuzentzen Sonia Garcia Olazabal eta Mikel Martinez, komunikazio, marketing, sare sozial eta publizitatean aditu diren bi pertsona. Haien ondoan web diseinatzaile, programatzaile, kazetari eta argazkilari talde bat.

TOP